CONSULTANŢĂ

Echipa Mir Green Power pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de consultanţă înalt specializată pentru a identifica, personaliza şi oferi soluţii perfect adaptate tuturor cerinţelor acestora.

PROIECTARE

Mir Green Power oferă servicii de proiectare dedicate, la un nivel ridicat de profesionalism, pentru toate soluţiile propuse clienţilor rezidentiali, publici sau comerciali.

INSTALARE

Soluţia tehnică personalizată şi agreată de client este pusă în operă de personalul nostru calificat, într-o perioadă de timp bine definită în funcţie de complexitatea proiectului şi detaliile de execuţie aferente.

GARANŢIE

Atestate TUV şi garantate 12 ani, sistemele fotovoltaice produse de Mir Green Power au eficiență ridicată şi fiabilitate superioară datorită utilizării exclusive a componentelor de cea mai bună calitate – panouri solare, invertoare, cabluri electrice de racordare, sisteme de fixare. Totuşi, în eventualitatea extrem de puţin probabilă a apariţiei unei defecţiuni la sistemul instalat, Mir Green Power beneficiază de întregul suportul al fabricii aferente pentru livrarea oricăror subansamble astfel încât termenul de intervenţie şi remediere a problemei este redus la minimum.

POST-GARANŢIE

Pentru a conserva randamentul ridicat al sistemelor fotovoltaice aflate în exploatare, Mir Green Power oferă tuturor clienţilor săi posibilitatea de a contracta servcii de întreţinere în condiţii şi la tarife extrem de avantajoase şi accesibile.