ÎȚI OFERĂ SOLUȚII LA CHEIE

Echipa noastră de specialiști oferă consultanță, proiectare, montaj, garanție și service post garanție pentru o gamă variată de centrale fotovoltaice și sisteme de încălzire solară cu folie.

Datorită acestui pachet de servicii unic pe piața de profil, Mir Green Power, unic distribuitor al centralelor fotovoltaice și kiturilor produse sub brandul MST, este partenerul care livrează soluții la cheie, perfect adaptate necesarului de independență energetică a clienților din orice sector: civil, public sau comercial.

DESPRE NOI

Inființată în anul 2004, Mir Green Power este o companie specializată în urmatoarele domenii:

dezvoltarea de sisteme de încălzire prin radiații infraroșii alimentate din surse regenerabile (centrala electrica FOTOVOLTAICA);

producția de panouri fotovoltaice, sub brandul propriu MST®;

- proiectarea și producerea centralelor de producere a energiei electrice fotovoltaice, într-o plajă largă, de până la 0,5MW;

- servicii de măsurare și testare a caracteristicilor electrice pentru panouri fotovoltaice, utilizând un Spi-Sun Simulator, Clasa AAA, Spire Solar®.

Investiția s-a materializat, în prima fază, în construirea unei fabrici de producere a panourilor fotovoltaice, de înaltă eficiență, proces productiv bazat pe includerea unei tehnologii de ultimă oră, folosind o linie de producție Spire Solar®, capabilă să livreze 60MW anual, fiind dezvoltată o marcă proprie de panouri, MST®. Mir Green Power este singurul producător de panouri fotovoltaice de înaltă eficiență care deține tehnologie de verificare și garantare a calității produselor oferite clienților, calitatea panourilor MST® și procesul de producție a panourilor MST® fiind certificate de TÜV Austria.

Prin includerea de noi operațiuni tehnologice care vizează integrarea panourilor fotovoltaice MST® în sisteme integrate de producere a energiei electrice solare – centrale electrice, folosind componente de înaltă calitate, provenind de la furnizori de renume de pe piața specifică, Mir Green Power a devenit producător de centrale electrice fotovoltaice, dezvoltate sub brandul propriu, MST®. În calitate de producător, asigurăm beneficiarilor garanția integrală a instalației, de 12 ani  pentru panourile fotovoltaice MST® și 5 ani pentru invertoare, în mod direct, nu prin cesionare de la producător.